Η θέληση τα νικάει όλα: Δεν έχει δάχτυλα αλλά παίζει απίστευτο πιάνο! Δείτε το βίντεο

Η θέληση τα νικάει όλα: Δεν έχει δάχτυλα αλλά παίζει απίστευτο πιάνο! Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχει «δεν μπορώ»… υπάρχει μόνο «δεν θέλω» λέει ο σοφός λαός και φαίνεται πως έχει δίκιο. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από την συγκλονιστική ιστορία του γενναίου Αλεξέι Ρομανόφ από τη Ρωσία.

Ο 15χρονος μαθητής γεννήθηκε στην πόλη Καζάν χωρίς δάχτυλα στα χέρια και τα πόδια. Αυτό ήταν αρκετό για να τον εγκαταλείψουν οι άσπλαχνοι γονείς του. Μέχρι τα 12 του χρόνια μεγάλωνε σε τοπικό ορφανοτροφείο. Τα τελευταία τρία χρόνια ζει μαζί με μία οικογένεια που τον έχει υιοθετήσει!

Όταν πια στα πρόσωπα αυτών των ανθρώπων βρήκε τους γονείς που πάντα έψαχνε… τους είπε για το μεγάλο του όνειρο! Ήθελε να μάθει να παίζει πιάνο. Εκείνοι χωρίς να χάσουν λεπτό του πήραν δάσκαλο και τότε συνέβη κάτι μαγικό… αποδείχθηκε ότι ο Αλεξέι είχε ταλέντο στο πιάνο!

Αν και παίζει πιάνο μόνο για 1,5 χρόνο έχει ήδη λάβει μέρος σε συναυλίες ακόμα και με την τοπική μπάντα που ακούει στο όνομα «La Primavera».

«Πάντα μου άρεσε η κλασσική μουσική. Το σκεφτόμουν για μεγάλο χρονικό διάστημα και στο τέλος αποφάσισαν να το δοκιμάσω. Ξεκίνησα με πιο απλά κομμάτια όπως το «Jingle Bells» αλλά τώρα μπορώ να εκτελέσω πιο δύσκολα» δήλωσε στο Russia Today.

Πηγή: STAR

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Τραγωδία στα Τέμπη: Χιλιάδες τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων με φόντο επεισόδια και καταστροφές - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε όσα έγιναν:

BEST OF TOTHEMAONLINE