Ramona Filip - Έλσα Αναστασιάδη: Τα νυχτοπερπατήματά τους με καυτά mini στη Λευκωσία!(ΦΩΤΟ)

Ramona Filip - Έλσα Αναστασιάδη: Τα νυχτοπερπατήματά τους με καυτά mini στη Λευκωσία!(ΦΩΤΟ)

Όπως έγραψε η σχεδιάστρια μόδας οι φίλες της είναι καυτές...

H Ramona Filip και η Έλσα Αναστασιάδη διασκέδασαν την Πέμπτη το βράδυ στη Λευκωσία. Στη φωτογραφία που ανέβασε η σύζυγος του Κύπριου επιχειρηματία Χριστόφορου Τορναρίτη, και σχεδιάστρια μόδας, ποζάρει με την Έλσα Αναστασιάδη Λούτσιου και ακόμα δύο φίλες της.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ramona γράφει ότι οι φίλες της είναι καυτές και ομολογουμένως είναι και οι 4 φοβερά σέξι με την ίδια και την κόρη του Προέδρου της Κύπριακής Δημοκρατίας να κλέβουν την παράσταση με τα καυτά τους φορέματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE