ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολλά τα θύματα! 26χρονος έταζε να τους φέρει αυτοκίνητα από το εξωτερικό αλλά…ήταν απατεώνας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πολλά τα θύματα! 26χρονος έταζε να τους φέρει αυτοκίνητα από το εξωτερικό αλλά…ήταν απατεώνας

Στη σύλληψη ενός 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία Λεμεσού μετά από αριθμό καταγγελιών από πολίτες, που φέρεται να του έδωσαν ως προκαταβολή μεγάλο χρηματικό ποσό ως προκαταβολή για την αγορά πολυτελών οχημάτων, που ωστόσο δεν έφτασαν ποτέ από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης: Σύλληψη νεαρού στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας για απάτη με αυτοκίνητα

Σύμφωνα με την Αστυνομία, εννέα πολίτες κατήγγειλαν την εξαπάτησή τους από τον νεαρό, ο οποίος φέρεται, μεταξύ Μαΐου 2015 και Ιανουαρίου 2016, να είχε υποσχεθεί πως θα τους έφερνε από τη Βρετανία πολυτελή αυτοκίνητα, παίρνοντας ως προκαταβολή το συνολικό ποσό των 143,600 ευρώ.
 
Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες και αφού εξασφαλίστηκαν οι σχετικές βεβαιώσεις από τους θεράποντες ιατρούς.
 
Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 
Ανακρινόμενος, ο ύποπτος παραδέχθηκε εμπλοκή του στην υπόθεση και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.
 
Η Αστυνομία δεν αποκλείει όπως ο αριθμός των πολιτών που εξαπατήθηκαν να είναι μεγαλύτερος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE