Κύπρια πρωταγωνίστρια: «Αποδέχτηκα δουλειές και ντρεπόμουν… για να μπορώ να έχω φαγητό στην κατσαρόλα για τα παιδιά μου»

Κύπρια πρωταγωνίστρια: «Αποδέχτηκα δουλειές και ντρεπόμουν… για να μπορώ να έχω φαγητό στην κατσαρόλα για τα παιδιά μου»

Μεγαλύτερη ανταμοιβή για την καταξιωμένη ηθοποιό είναι να αισθάνεται περήφανη για κάθε της επαγγελματική εμφάνιση...

Η Πόπη Αβραάμ μίλησε στο cover story του Tv Mανία δίνοντας μια κοινή συνέντευξη με την Ζωή Κυπριανού, αφού οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στο καθημερινό κυπριώτικο σκετς του ΡΙΚ «Καμώματα τζ αρώματα». 

Ρίξατε τα στάνταρ σας; Κάνατε υποχωρήσεις σε ο,τι αφορά στις οικονομικές απολαβές και στους ρόλους που σας έχουν αναθέσει; 

Ναι, κατά καιρούς κι όχι μόνο τώρα έκανα «εκπτώσεις». Και δεν μιλάμε μόνο για τον οικονομικό παράγοντα, που ήταν αναμενόμενο και η οικονομική δυσπραγία να περάσει στο χώρο μας. Εγώ μιλώ για δουλιεές στις οποίες συμμετείχα και ντρεπόμουν λογότερο ή περισσότερο, αλλά τις αποδέκτηκα μόνο και μόνο για να μπορώ να έχω φαγητό στην κατσαρόλα για τα παιδιά μου». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νεκρός άνδρας στην Αγ. Νάπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Νεκρός άνδρας στην Αγ. Νάπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο

Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

BEST OF TOTHEMAONLINE