ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για Μπουλούτα και Φόρου

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ: Ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης για Μπουλούτα και Φόρου

Εκδόθηκαν την Τετάρτη, (17/20 δύο ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο εκ των τεσσάρων κατηγορουμένων στην πρώτη ποινική υπόθεση της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, Ευθύμιου Μπουλούτα και Μάρκου Φόρου, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Γενικού Εισαγγελέα σε επαρχιακό Δικαστή.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο πρώην υψηλόβαθμων στελεχών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας θα σταλούν προς εκτέλεση βάσει της διαδικασίας.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την περασμένη Δευτέρα, (15/2) εντάλματα σύλληψης εναντίον Μπουλούτα και του Φόρου που διαμένουν στην Ελλάδα όταν παρέλειψαν να εμφανιστούν ενώπιον του Δικαστηρίου για την παραπομπή των κατηγορουμένων στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Να σημειωθεί ότι οι άλλοι δύο Κύπριοι κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση Παναγιώτης Κουννής και Νεοκλής Λυσάνδρου εμφανίστηκαν κανονικά στο δικαστήριο και υπέγραψαν εγγυήσεις για εξασφάλιση της παρουσίας τους στην επόμενη δικάσιμο.

Όλοι κατηγορούνται για χειραγώγηση της αγοράς, για παραπλανητικές δηλώσεις, για συνωμοσία για την διάπραξη κακουργήματος και για τήρηση ψευδών λογαριασμών την περίοδο 2011.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

LIVE - Τέμπη: Νέος γύρος επεισοδίων στο Σύνταγμα με χημικά και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών

LIVE - Τέμπη: Νέος γύρος επεισοδίων στο Σύνταγμα με χημικά και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ αστυνομίας και διαδηλωτών

Πλήθος κόσμου κατέβηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας για τα δύο χρόνια από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Η μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα έγινε στις 11:00 ενώ μετέπειτα διάφοροι προκάλεσαν επεισόδια και καταστροφές. Δείτε βίντεο και εικόνες:

BEST OF TOTHEMAONLINE