«Το έκανα από απελπισία» - Ο άνθρωπος που επιχείρησε να κάψει το Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό - VIDEO

«Το έκανα από απελπισία» - Ο άνθρωπος που επιχείρησε να κάψει το Γραφείο Ευημερίας στη Λεμεσό - VIDEO

Για τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την ενέργεια, μίλησε στη τηλεόραση «Σίγμα» ο 30χρονος, ο οποίος επιχείρησε το πρωί της Τετάρτης, (17/2) να κάψει το Γραφείο Ευημερίας στα Κάτω Πολεμίδια.

Μονογονιός πατέρας, ο οποίος ανακάλυψε πριν δυο χρόνια ότι έχει παιδί είναι ο άνθρωπος, ο οποίος επιχείρησε να βάλει φωτιά στο Γραφείο Ευημερίας.

Μιλώντας στην εκπομπή του Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι», είπε ότι το έκανε από απελπισία και ότι ήταν εκτός εαυτού.

«Έχω ένα παιδί 10 ετών. Λαμβάνω 480 ευρώ επίδομα το μήνα από το Γραφείο Ευημερίας για εμένα και 135 ευρώ επιπλέον για το παιδί μου. Εδώ και τέσσερις μήνες, περιμένω τα χρήματα για το παιδί και όσες φόρες τους ρώτησα να μου πουν, πότε θα τα έχω μου είπαν έρχονται», ανέφερε. Δυο καλοί του γείτονες, όπως εξήγησε, του πληρώνουν το ενοίκιο που είναι 450 ευρώ, το ηλεκτρικό ρεύμα και του αγοράζουν τρόφιμα.

Ο άνδρας τόνισε ότι δεν ήθελε να κάνει κακό. Απομάκρυνε  τον κόσμο, που ήταν στο γραφείο πριν περιλούσει το χώρο με βενζίνη.

Τέλος παραδέχθηκε το λάθος του και είπε ότι θα παραδοθεί.

Έξω από στούντιο του Σίγμα στη Λεμεσό, τον περιμέναν άνδρες της αστυνομίας και όταν τελείωσε η εκπομπή, του φόρεσαν χειροπέδες.

Δείτε το video: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE