ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνεργος τα έσπασε όλα στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις! Κτύπησε άνδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΛΑΡΝΑΚΑ: Άνεργος τα έσπασε όλα στις Κοινωνικές Ασφαλίσεις! Κτύπησε άνδρα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γυαλιά καρφιά τα έκανε στο γραφείο Κοινωνικών ασφαλίσεων στη Λάρνακα άνεργος.

 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Στιγμές τρόμου έζησαν οι υπάλληλοι στο Επαρχιακό Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων στη Λάρνακα, το πρωί της Τετάρτης (17/2). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ΤοthemaOnline,  άνδρας 30 περίπου χρόνων, γύρω στις 9:10 εισήλθε εντός του κτιρίου και τα έσπασε όλα!

Πρόκειται για άνεργο από το Αυγόρου, ο οποίος πήγε να διαμαρτυρηθεί για την καθυστέρηση στην καταβολή του ανεργιακού του επιδόματος.

Έξι περίπου υπάλληλοι αιφνιδιαστήκαν από την αντίδραση του. Σαν μαινόμενος ταύρος και χωρίς να σηκώνει κουβέντα άρχισε να πετάει και να σπάζει ότι έβρισκε μπροστά του. (βλ, φωτο).

Έσπρωξε και κτύπησε, άνδρα, ο οποίος  εκείνη την ώρα συμπλήρωνε αιτήσεις. Ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει.

Ο άνδρας συνελήφθη και αυτή την ώρα ανακρίνεται στο ΤΑΕ Λάρνακας.  

Το θέμα που τίθεται για άλλη μία φορά είναι η ασφάλεια των δημοσίων υπαλλήλων, σε… ευαίσθητα τμήματα.

Πάντως όπως μας ανέφερε πηγή από την υπηρεσία, το έμβασμα στον τραπεζικό λογαριασμό του άνεργου έγινε πριν από τέσσερις ημέρες, αλλά ακόμα δεν ξεκαθάρισε για να μπορούσε να κάνει ανάληψη… 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE