Υποκλινόμαστε στον Πογιατζή! «Αν τρέξουμε με τον Καρλίτος 50 μέτρα και δεν φάω μισό κιλό ψητό μπορεί να….»

Υποκλινόμαστε στον Πογιατζή! «Αν τρέξουμε με τον Καρλίτος 50 μέτρα και δεν φάω μισό κιλό ψητό μπορεί να….»

Σκληρή κριτική άσκησαν στην Ομόνοια και στον προπονητής της, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Γκολ και Θέαμα» Αντρέας Πογιατζής και Αντρέας Γεωργιάδης το βράδυ της Δευτέρας 16/2.

Μετά την απίστευτη ατάκα του που ήδη σας μεταφέραμε από χθες βράδυ και είχε σχέση με το σχόλιο ενός γνωστού του Ομονοιάτη, ο συμπαθέστατος αθλητικογράφος με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τον διακατέχει σχολίασε και την εμφάνιση του Καρλίτος στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αφού ο Αντρέας Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο Καποβερτιανός αμυντικός ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ο Πογιατζής πήρε το «όπλο του» και τον στόλισε κανονικά! «Δεν έστριβε ο άνθρωπος» τόνισε ο παρουσιαστής, που φύλαγε για το τέλος άλλη μια ατάκα του που θα συζητηθεί!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE