Ζαμπακίδης: Επανέρχεται κανονικά η παροχή νερού μέχρι το απόγευμα της Τρίτης

Ζαμπακίδης: Επανέρχεται κανονικά η παροχή νερού μέχρι το απόγευμα της Τρίτης

Στις περιοχές των Δήμων Λευκωσίας, Έγκωμης, Αγίου Δομετίου και Στροβόλου διακόπηκε από τις 7:00 το πρωί της Τρίτης (16/02) η παροχή νερού, λόγω βελτιωτικών έργων στο δίκτυο.

Σε δηλώσεις το μεσημέρι της Τρίτη (16/02) στην εκπομπή του ΡΙΚ από Μέρα σε Μέρα, ο Διευθυντής του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας Νίκος Ζαμπακίδης ανέφερε πως μέχρι τις 14:30  θα έχουν ολοκληρωθούν τα έργα στον δίκτυο παροχής νερού.

Τόνισε επίσης πως όλο αυτό γίνεται για αντικατάσταση ενός αγωγού, μιας σωλήνας, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί για να μπει κάποιος άλλος επιπρόσθετος εξοπλισμός, για την καλύτερη λειτουργία του δικτύου.

Ο κ.Ζαμπακίδης διαβεβαίωσε πως με την επιδιόρθωση αυτή δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε διακοπή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.