ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστολή Οθέλλου Αθ. σε Ιωνά και Γ. Εισαγγελέα - Καταγγέλλει δημόσια την Πολιτεία!

Επιστολή Οθέλλου Αθ. σε Ιωνά και Γ. Εισαγγελέα - Καταγγέλλει δημόσια την Πολιτεία!

Στην αντεπίθεση ο Οθέλλος Αθηένου.

Επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης και στον Γενικό Εισαγγελέα απέστειλε το Αθλητικό Σωματείο του Οθέλλου Αθηένου μέσω μεγάλου δικηγορικού γραφείου της Λάρνακας.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ενώ είχε προγραμματιστεί  διεξαγωγή παιχνιδιού τόμπολας για οικονομική ενίσχυση του σωματείου, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας στις (05/02) έκαναν έρευνα στο υποστατικό και έκαναν κατάσχεση σε  περιουσιακά του στοιχεία με αποτέλεσμα να αφήσουν το σωματείο κλειστό.

Η διοίκηση του ακριτικού σωματείου με επιστολή μέσω των νομικών της συμβούλων που κοινοποιείται και στον Αρχηγό Αστυνομίας, στον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρνακας άλλα και στο ΟΠΕ Λάρνακας, αναφέρει πως όλα ήταν νόμιμα και δεν δικαιολογείτο τέτοια ενέργεια από πλευράς Αστυνομίας. Διευκρινίζουν ότι κατέχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, κάρτες μελών, σχετικές άδειες, πινακίδες σήμανσης για να επιτρέπεται σε μέλη του συλλόγου η συμμετοχή στα παιχνίδια τόμπολας, έχοντας όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες και ενεργόντας σύμφωνα με τις πρόνοιες του Νόμου.

Όπως επισημαίνεται από το σωματείο, η κίνηση της Αστυνομίας να κάνει κατάσχεση στα περιουσιακά στοιχεία του Οθέλλου, αποτελεί τεράστια οικονομική ζημιά για το ακριτικό αυτό σωματείο.

«...είναι απαράδεκτο η Πολιτεία μας ή οποιεσδήποτε αρχές της Πολιτείας μας να αντιμετωπίζουν ένα σωματείο με τέτοιο τρόπο, το οποίο είναι το παραπαίδι μιας Κοινότητας που κρατάει ΄Θερμοπύλες΄ για όλους μας εδώ και σαράντα και πλέον έτη, δίπλα στις τούρκικες κατοχικές αρχές» σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο της επιστολής, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Παρακαλούμε τόσο εσάς Έντιμε Υπουργέ αλλά και εσάς Έντιμε Γενικέ Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, οι οποίοι είστε αρωγοί της δικαιοσύνης στον τόπο μας όπως επιληφθείτε άμεσα της πιο πάνω υπόθεση η οποία είναι άκρως σοβαρή και πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα και όπως επεμβείτε για διασφαλίσετε την έννομη τάξη στον τόπο μας και να αποκαταστήσετε κάθε αδικία στο πρόσωπο των πελατών μας».

Σημειώνεται πως ο Οθέλλος την ερχόμενη Τετάρτη (17/02) θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ, κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωστοποιήσει σχετικές λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΟΘΕΛΛΟΣ ΑΘΗΕΝΟΥ: «Θέλουν να μας εξοντώσουν οικονομικά - Απαράδεκτη η Αστυνομία»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top