ΛΑΡΝΑΚΑ: Με πιστόλι «μαϊμού» κατάφερε να κλέψει φούρνο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με πιστόλι «μαϊμού» κατάφερε να κλέψει φούρνο

«Έκανε την δουλειά» ακόμη και με ψεύτικο πιστόλι!

Εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/02) υπάλληλος αρτοποιείου στη Λάρνακα όταν άγνωστος άντρας μπούκαρε με πιστόλι στο υποστατικό, ζητώντας τα χρήματα του ταμείου. 

Το συμβάν έλαβε χώρα σε φούρνο στην λεωφόρο Γρήγορη Αυξεντίου στη Λάρνακα.  Η κακομοίρα υπάλληλος του έδωσε 150 ευρώ, όσα δηλαδή υπήρχαν στο ταμείο εκείνη την ώρα, αφού μόλις αντίκρισε το όπλο πανικοβλήθηκε.

Ο άντρας που αναζητείται από την Αστυνομία, είναι ηλικίας 60-65 ετών ενώ φορούσε σκούφο και το πρόσωπο του ήταν ακάλυπτο.

Να σημειωθεί πως οι κινήσεις του ληστή έχουν καταγράφει από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αρτοποιείου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE