ΛΑΡΝΑΚΑ: Με πιστόλι «μαϊμού» κατάφερε να κλέψει φούρνο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Με πιστόλι «μαϊμού» κατάφερε να κλέψει φούρνο

«Έκανε την δουλειά» ακόμη και με ψεύτικο πιστόλι!

Εφιάλτη έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής (14/02) υπάλληλος αρτοποιείου στη Λάρνακα όταν άγνωστος άντρας μπούκαρε με πιστόλι στο υποστατικό, ζητώντας τα χρήματα του ταμείου. 

Το συμβάν έλαβε χώρα σε φούρνο στην λεωφόρο Γρήγορη Αυξεντίου στη Λάρνακα.  Η κακομοίρα υπάλληλος του έδωσε 150 ευρώ, όσα δηλαδή υπήρχαν στο ταμείο εκείνη την ώρα, αφού μόλις αντίκρισε το όπλο πανικοβλήθηκε.

Ο άντρας που αναζητείται από την Αστυνομία, είναι ηλικίας 60-65 ετών ενώ φορούσε σκούφο και το πρόσωπο του ήταν ακάλυπτο.

Να σημειωθεί πως οι κινήσεις του ληστή έχουν καταγράφει από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του αρτοποιείου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

ΠτΔ: Τι δηλώνει για την απόσυρση Αννίτας Δημητρίου από την κούρσα των Προεδρικών

Την απόσυρση του ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, για το χρίσμα του υποψηφίου του ΔΗΣΥ για τις Προεδρικές Εκλογές κλήθηκε να σχολιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE