Καθηλωμένο το γαλλικό Mirage στην Πάφο

Καθηλωμένο το γαλλικό Mirage στην Πάφο

Καθηλωμένο στην αεροπορική βάση Ανδρέας Παπανδρέου είναι το μαχητικό αεροσκάφος, τύπου Mirage, μετά την αναγκαστική προσγείωση που πραγματοποίησε χθες το μεσημέρι.

Στην Πάφο αναμένεται να καταφθάσουν τεχνικοί από τη Γαλλία για την επιδιόρθωση της βλάβης.

Συγκεκριμένα γύρω στη μια μετά το μεσημέρι χθες και ενώ πετούσε εντός του FIR Λευκωσίας, ο πιλότος του αεροσκάφους επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου, αναφέροντας βλάβη στη δεξαμενή των καυσίμων. Το αεροσκάφος κατευθύνονταν από Αίγυπτο προς Γαλλία.
 
Ζήτησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο Πάφου, κάτι που τελικά έγινε με ασφάλεια.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Καθημερινά διαβήματα για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων – «Παράνομη και πειρατική ενέργεια του κατοχικού μορφώματος»

Λετυμπιώτης: Καθημερινά διαβήματα για την απελευθέρωση των πέντε Ελληνοκυπρίων – «Παράνομη και πειρατική ενέργεια του κατοχικού μορφώματος»

Για «παράνομη και πειρατική ενέργεια» έκανε λόγο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, αναφερόμενος στην κράτηση των πέντε Ελληνοκυπρίων από το ψευδοκράτος, τονίζοντας ότι η Κυβέρνηση συνεχίζει αδιάλειπτα τις διπλωματικές της ενέργειες σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE