Προσοχή στους δρόμους – Πυκνή ομίχλη «σκέπασε» την Πρωτεύουσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Προσοχή στους δρόμους – Πυκνή ομίχλη «σκέπασε» την Πρωτεύουσα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πυκνή ομίχλη στον αυτοκινητοδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

Σε αρκετές περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας αλλά και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας — Λεμεσού,  υπάρχει πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να κρατούν αποστάσεις από τα προπορεύομενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Τη Δευτέρα (15/02), μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης και χαμηλής νέφωσης, θα παρατηρούνται σε κάποιες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις.



Αργότερα, ωστόσο, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά μέχρι το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE