Δίκη ΣΑΠΑ: Μετά τον Βέργα σειρά του Μαλληκίδη να μιλήσει

Δίκη ΣΑΠΑ: Μετά τον Βέργα σειρά του Μαλληκίδη να μιλήσει

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση ΣΑΠΑ, κατά την οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ως μάρτυρας κατηγορίας ο πρώην Γενικός Διευθυντής του ΣΑΠΑ Ευτύχιος Μαλληκίδης.

Για την υπόθεση εκτίουν ήδη εξαετή ποινή φυλάκισης οι τέως Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας και ο κ. Μαλληκίδης.

Το δικαστήριο διέταξε όπως οι πέντε κατηγορούμενοι, Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου , Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής παρουσιαστούν στη σημερινή δικάσιμο με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Έχουν υπογράψει εγγύηση 100 χιλιάδων ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή οι Γ. Μιχαηλίδης, Φ. Σαρίκας, Ε. Ευσταθίου και Β. Βασιλείου εκτός του Γ. Σιαηλή που υπέγραψε εγγύηση 50 χιλ. ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, ενώ παρέδωσαν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα και τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στον κατάλογο των προσώπων στα οποία απαγορεύεται η έξοδος από το νησί.

Οι πέντε κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Μήνυμα στήριξης από ΠτΔ προς κτηνοτρόφους εν μέσω κρίσης - «Θα σταθούμε δίπλα τους μέχρι την τελευταία στιγμή»

Θα σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι να αναζωογονήσουμε αυτόν τον σημαντικό τομέα της οικονομίας μας, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE