Αρρωστούλα κούκλα διαγωνιζόμενη του DanSing5! «Με 40 πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και πονοκέφαλο..»

Αρρωστούλα κούκλα διαγωνιζόμενη του DanSing5! «Με 40 πυρετό, βήχα, πονόλαιμο και πονοκέφαλο..»

Κόκκινη κάρτα δέχτηκε από τον…ιο της γρίπης η όμορφη Παφίτισσα διαιτητής, ωστόσο αν και σε άσχημη κατάσταση, αυτή αρνείται να βγει εκτος του…αγωνιστικού χορού (χώρου)!

 Ο λόγος για την Νίκη Καραγιώργη που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο δεν φαίνεται να τα βάζει κάτω και καλά κάνει!

Θα σφίξει τα δόντια και θα χορέψει γιατί θέλει να προσφέρει και εμείς της βγάζουμε το καπέλο!

Διαβάστε τι γράφει:

Και ναι!!και με 40 πυρετο,βηχα,πονολαιμο και πονοκεφαλο εμεις θα τα καταφερουμε και θα ροκκαρουμε σημερα στην σκηνη του dansing for you 5!!γιατι??γιατι μας αρεσει να προσφερουμε!!γιατι?γιατι μας αρεσει να στηριζουμε τον πασυκαφ!!γιατι??γιατι μας αγαπατε και το αποδειξατε με την ψηφο σας!!!μην μας χασετε αποψε και μην ξεχνατε να ψηφιζετε Χ17 στο 5577 η τηλεφωνηστε στο 90031017!!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE