Αρχίζουν σιγά σιγά οι εκποιήσεις-Δεν αφορούν πρώτη κατοικία

Αρχίζουν σιγά σιγά οι εκποιήσεις-Δεν αφορούν πρώτη κατοικία

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Φιλελεύθερος σε δημοσίευμα της Κυριακής (14/2) αν όλα εξελιχθούν ομαλά οι εκποιήσεις θα αρχίσουν τον Ιούνιο.

Ο Συνεργατισμός αναμένεται να βγάλει 70 υποθέσεις στο «σφυρί» , τα συγκεκριμένα δάνεια έχουν τερματιστεί το 2011 και αφορούν ακίνητα εκτός της πρώτης κατοικίας αξίας €15 εκατ.

Η Τράπεζα Κύπρου από το 2015 έχει στείλει επιστολές οποίες αφορούν εμπορικά ακίνητα και γη, αξίας €85 εκατ. 

Η Ελληνική τράπεζα δεν έχει δώσεί στοιχεία στην δημοσιότητα για τις εκποιήσεις. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι ότι κάθε πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας μπορεί να συμμετέχει στη διαδικασία της δημοπρασίας , και η διαδικασία αρχίζει στο 80% της εκτιμημένης αξίας κάθε ακινήτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE