Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

Σε ότι αφορά τη ληστεία στη Λεμεσό σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 57χρονο, ότι γύρω στις 4.50, ενώ εξήλθε της πολυκατοικίας που διαμένει στη Λεμεσό, για να μεταβεί στην εργασία του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους άντρες.
Όπως κατήγγειλε , ο ένας εκ των δραστών, ακινητοποίησε τον 57χρονο στο έδαφος και ο δεύτερος του απέσπασε μία τσάντα που κρατούσε, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 3,500 ευρώ, καθώς και άλλους φακέλους που περιείχαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




