Έρχεται νέο κανάλι στην Κύπρο - Διαφορετικό από τα άλλα

Έρχεται νέο κανάλι στην Κύπρο - Διαφορετικό από τα άλλα

Το τηλεοπτικό κανάλι Capital αποκτά και «αδελφάκι». Ο διευθυντής του καναλιού Αχιλλέας Δημητρίου, επεκτείνει τη δράση του. Το νέο κανάλι θα είναι θεματικό, θα ονομάζεται CBC TV MALL και θα καλύπτει θέματα τηλεαγοράς και τελεμάρκετινγκ.

Το νέο τηλεοπτικό κανάλι της αγοράς TVMALL  θα είναι στους δέκτες μας από τις 15 Φεβρουαρίου!

Το νέο κανάλι θα είναι θεματικό και θα καλύπτει θέματα τηλεαγοράς και τελεμάρκετινγκ.   Χιλιάδες ποιοτικά προϊόντα για την οικογένεια, το σπίτι, τον κήπο, τη διατροφή, την υγεία, την ομορφιά και ό,τι άλλο αφορά το σύγχρονο άνθρωπο.

Το TVMALL αποτελεί τον  πλέον σύγχρονο τρόπο για έξυπνες, γρήγορες και οικονομικές αγορές.Με ένα μόνο τηλεφώνημα από το σπίτι του ο καταναλωτής-τηλεθεατής έχει τη δυνατότητα να έχει ό,τι επιθυμεί στο σπίτι του! Πολλά πλούσια δώρα θα περιμένουν όποιον συντονιστεί από τον πρώτο κιόλας μήνα λειτουργίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE