Θεοχάρης Ιωαννίδης: Σπάει τη σιωπή του για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Σπάει τη σιωπή του για την επίθεση στον Πάνο Καλλίτση

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο «Πάτροκλος» του Μπρούσκο αποκαλύπτει ότι ήταν στο σπίτι του Πάνου Καλλίτση όταν τον πυροβόλησαν και εξηγεί γιατί δεν του αρέσουν οι δεσμεύσεις αλλά και γιατί δεν νιώθει ζεν πρεμιέ.

Διαβάστε επίσης: Πρωταγωνιστής του «Μπρουσκο» εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας διάσημου Έλληνα make up artist!

Τον Θεοχάρη Ιωαννίδη φιλοξενεί το Σάββατο η εκπομπή Join Us.. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για την επίθεση, που δέχτηκε ο Πάνος Καλλίτσης στο σπίτι του

«Είμαι φίλος των παιδιών και έτυχε εκείνη την άτυχη μέρα να είμαι σπίτι τους. Είναι κάτι άγριο, κάτι που έζησαν τα παιδιά το οποίο νομίζω ότι θα τους έρθει τούμπα και η μοίρα θα τους το φέρει ανάποδα», είπε ο ίδιος.

Για τον καβγά του με τον Νίκο Μουρατίδη:

«Εγώ ποτέ δεν έβρισα τον Νίκο. Ο Νίκος είναι ένας ωραιότατος άνθρωπος που τα λέει πάντα αφιλτράριστα και εμένα μ’ αρέσει αυτό». 

Για τις δεσμεύσεις: 

«Εκεί που ζω θέλω να είμαι με ενοίκιο, δεν θέλω να αγοράσω σπίτι. Δεν θέλω να δεσμεύομαι, με πνίγει. Με το που δεσμεύομαι κάτι μου συμβαίνει και φεύγω. Ισχύει και για τις σχέσεις». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.