Ζημιά 20.000 ευρώ απο φωτιά σε υποστατικά στην Πάφο

Ζημιά 20.000 ευρώ απο φωτιά σε υποστατικά στην Πάφο

Καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο λυόμενα ξύλινα υποστατικά, που βρίσκονται σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Περιστερώνας και Φιλούσας της επαρχίας Πάφου, από πυρκαγιά που ξέσπασε σ’ αυτά από σόμπα πετρελαίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά στα υποστατικά που ο 36χρονος ιδιοκτήτης τους χρησιμοποιούσε για αποθηκευτικούς σκοπούς, προκλήθηκε όταν έπεσε πετρέλαιο στο πάτωμα, στην προσπάθεια του ιδιοκτήτη να ανάψει σόμπα πετρελαίου, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άμεσα φωτιά, η οποία επεκτάθηκε αστραπιαία. 

Στην σκηνή έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα του πυροσβεστικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς και ο αξιωματικός υπηρεσίας του κεντρικού πυροσβεστικού σταθμού Πάφου. Τα δύο υποστατικά που ήταν σε σχήμα Γ καταστράφηκαν ολοσχερώς. 

Η ζημιά που προκλήθηκε υπολογίζεται στα 20.000 ευρώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE