ΛΕΜΕΣΟΣ: «Τούτο εν για σένα - Επεθυμήσαμε σε» - Ψάχνουν παρηγοριά οι φίλοι του Κωνσταντίνου

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Τούτο εν για σένα - Επεθυμήσαμε σε» - Ψάχνουν παρηγοριά οι φίλοι του Κωνσταντίνου

Διάφορους τρόπους για να πνίξουν τον πόνο τους, αλλά και να κρατήσουν άσβεστη τη μνήμη του κολλητού τους ψάχνουν οι φίλοι του 17χρονου Κωνσταντίνου Νικολάου.

Έγραψαν τραγούδι στο φίλο τους  οι κολλητοί του Κωνσταντίνου, το οποίο και δημοσίευσαν στα social media, γράφοντας, «Κώτσιο μου τούτο εν για σένα! Επεθυμίσαμε, σε πάντα στις καρδιές μας!  ride in peace! πέλανε τους τζιπάνω!

 Ο 17χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε τη Δευτέρα, (8/2), στη Λεμεσό. 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ  

Διαβάστε ακόμη: Μητέρα Κωνσταντίνου: «Ο γιος μου ήταν η ζωή μου, θα βρω αυτόν που τον σκότωσε και θα τον βασανίζω σιγά σιγά…»

Θα ανατριχιάσετε! Έστειλαν τα δικά τους μηνύματα οι φίλοι του Κωνσταντίνου - Ανθρώπινη νησίδα στην Σπύρου Κυπριανού (VIDEO)

O 17χρονος Κωνσταντίνος θα ζούσε σήμερα αν....! Φώναζαν εδώ και καιρό οι κάτοικοι της περιοχής! Bίντεο

Ο 17χρονος μαθητής Κωνσταντίνος Νικολάου έμελλε να είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2016 στην Λεμεσό

Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεαρός μοτοσικλετιστής «έσβησε» στην άσφαλτο! Εκσφενδονίστηκε 20μέτρα και πέθανε ακαριαία

Δυστυχώς κακά μαντάτα: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

«Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE