Eπιβεβαίωση του ThemaOnline: O Kουλίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ

Eπιβεβαίωση του ThemaOnline: O Kουλίας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ

Στις 9 Φεβρουαρίου η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες δημοσίευσε ότι ο Ζαχαρίας Κουλίας κατέρχεται με το ΔΗΚΟ, στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές. Η επιβεβαίωση ήρθε τέσσερες μέρες μετά δια στόματος του ίδιου.

Υπήρχαν ψίθυροι εδώ και μέρες ότι το όνομα του «βετεράνου» βουλευτή  Ζαχαρία Κουλία, ο οποίος λόγω πολιτικών διαφορών του με τον πρώην Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Μάριον Καρογιάν διεγράφη από το ΔΗΚΟ και συνέχισε ως ανεξάρτητος βουλευτής, θα έβαζε ξανά υποψηφιότητα με το ΔΗΚΟ.

Η ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, πέραν όσων διαρρέονταν δεξιά- αριστερά, την περασμένη Τρίτη (9/2), αποκάλυψε ότι όντως ο Ζαχαρίας Κουλίας έδωσε τα χέρια με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

Μερικές μέρες μετά έρχεται και η επιβεβαίωση διά στόματος του ίδιου. Ο κύριος Κουλίας δήλωσε στο κρατικό κανάλι  ότι υπήρξε συμφωνία με τον Πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο, για συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ. 

Χρ. Τσαγγάρη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Με ποιο κόμμα κατεβαίνει στις βουλευτικές ο Ζαχαρίας Κουλίας 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

ΠτΔ για Πενταμερή: Τα αποτελέσματα κρίνονται προς τη σωστή κατεύθυνση - «Βλέπουμε μια μικρή πρόοδο»

Σε δηλώσεις προέβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης, μετά την ολοκλήρωση του τελικού μέρος της διαδικασίας της Ολομέλειας στο πλαίσιο της άτυπης Οενταμερούς επί του Κυπριακού στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE