ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «πρόδωσαν» τα γάντια και το πιστόλι του - Πίσω από τα σίδερα 29χρονος για ένοπλη ληστεία χρυσοχοείου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον «πρόδωσαν» τα γάντια και το πιστόλι του - Πίσω από τα σίδερα 29χρονος για ένοπλη ληστεία χρυσοχοείου

Για τον 29χρονο ύποπτο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Σύμφωνά με την Αστυνομία, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Παρασκευή (12/02) διάταγμα εφταήμερης κράτησης εναντίον 29χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και ληστείας.

Εναντίον του 29χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του για υπόθεση ένοπλης ληστείας σε χρυσοχοείο το 2012. Ο ύποπτος από την Πολωνία συνελήφθη στην Βρετάνια μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Αφού έφτασε στην Κύπρο συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το πρωί της Παρασκευής (12/02) όπου εξέδωσε διάταγμα κράτησης του για επτά ημέρες. 

Σύμφωνα με τους ανακριτές της υπόθεσης για τον 29χρονο έχει εξασφαλιστεί επιστημονική μαρτυρία που τον συνδέει με τα γάντια και το πιστόλι που εγκατέλειψαν οι δράστες στη σκηνή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE