Θανατηφόρο Λάρνακας: Διασταύρωνε και πήγαινε προς την εκκλησία πριν παρασυρθεί από βυτιοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Θανατηφόρο Λάρνακας: Διασταύρωνε και πήγαινε προς την εκκλησία πριν παρασυρθεί από βυτιοφόρο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δυστυχώς αρκεί μια στιγμή απροσεξίας για να χάσεις τη ζωή σου στους δρόμους…

Ο 88χρονος που απεβίωσε γύρω στις 12:30, διασταύρωνε τη λεωφόρο Στρατηγού Τιμάγια κατευθυνόμενος προς το μικρό εκκλησάκι (βλ. φωτογραφίες), όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο βυτιοφόρο.

Τώρα από ποιόν έγινε η απροσεξία, αυτό είναι κάτι που διερευνά η Τροχαία Λάρνακας.

Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος κύριος δεν περίμενε να ανάψει ο φωτεινός σηματοδότης πριν διασταυρώσει, διερευνώνται.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο οδηγός του βυτιοφόρου δεν είδε τον 88χρονο έγκαιρα με αποτέλεσμα να τον παρασύρει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE