Καβγάς μεγατόνων ανάμεσα σε Λιάγκα-Θρασκιά για Αρναούτογλου:«Ήταν χοντρό αυτό που έκανες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καβγάς μεγατόνων ανάμεσα σε Λιάγκα-Θρασκιά για Αρναούτογλου:«Ήταν χοντρό αυτό που έκανες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Ράνια Θρασκιά και τον Γιώργο Λιάγκα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πρώην της παρουσιάστριας.

Τις προηγούμενες μέρες μέσα από το Πρωινό ακούστηκε η είδηση ότι η Ράνια θα πάει καλεσμένη στο The 2night show και η ομάδα έκανε πλάκες και πέταξε αιχμές κατά τη Ράνια... Η Ράνια τόνισε πως έχει επιλέξει να μην μιλά ποτέ για την προσωπική της ζωή και εκνευρισμένη δήλωσε: «εσύ πιστεύεις στα πλαίσια της όποιας πλάκας νομιμοποιούμαστε να αφήνουμε αιχμές στην πλάκα;».

Ο Γιώργος της απάντησε ότι ήταν πλάκα και δεν πέταξε καμία αιχμή... Όμως η Ράνια ήταν αντίθετη «ήταν χοντρό αυτό που έκανες, παίξε το βίντεο να το δούμε» και έγινε χαμός!

Ποιανού το μέρος πήρε η Φαίη Σκορδά;

Δείτε το βίντεο 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE