ΠΑΦΟΣ: Πήγε να τον κλέψει όμως ο 58χρονος περιπτεράς δεν «μάσησε» - Κτύπησε τον ληστή με σιδερένιο αντικείμενο

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να τον κλέψει όμως ο 58χρονος περιπτεράς δεν «μάσησε» - Κτύπησε τον ληστή με σιδερένιο αντικείμενο

Η κίνηση του 58χρονου περιπτερά έκανε τον ληστή να το βάλει στα πόδια.

Το δεύτερο περιστατικό ληστείας περιπτερού στην Πάφο καταγράφεται μέσα σε ένα 24ωρο, με τους ιδιοκτήτες να μην «μασάνε» και να τα βάζουν με τους ληστές! 

αναφέρει η αστυνομική ανακοίνωση, ο 57χρονος απώθησε τον δράστη κτυπώντας τον στο χέρι με σιδερένιο αντικείμενο που είχε κάτω από τον πάγκο του περιπτέρου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τραπεί σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1.70 μ. περίπου, φορούσε μαύρο μπουφάν με σκούφο και είχε το πρόσωπο του καλυμμένο με μαντήλι.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία προέβησαν σε εξετάσεις.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις, ενώ έχει συλλέξει από τη σκηνή διάφορα τεκμήρια.

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΦΟΣ: Περιπτερού με… κότσια, τρομοκράτησε ληστή που το έβαλε στα πόδια!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE