Ακόμα ένας θάνατος από γρίπη των χοίρων στα κατεχόμενα

Ακόμα ένας θάνατος από γρίπη των χοίρων στα κατεχόμενα

Ακόμα ένας άνθρωπος, 55 χρόνων, ο οποίος νοσηλευόταν με γρίπη Η1Ν1, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα "Χαβαντίς" με τίτλο “Η γρίπη των χοίρων πήρε ακόμη μια ζωή” ο 55χρονος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, από τις 30 Ιανουαρίου, ενώ την τελευταία βδομάδα μεταφέρθηκε στην εντατική μονάδα θεραπείας, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή στις 9 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 55χρονος λιμενεργάτης, επισκέφτηκε το νοσοκομείο με συμπτώματα γρίπης και με ψηλό πυρετό ενώ μετά από αναλύσεις και εξετάσεις που του έγιναν διαπιστώθηκε ότι νοσούσε με γρίπη των χοίρων και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο “κρατικό” νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, στο οποίο λειτουργεί μονάδα περίθαλψης ασθενών με γρίπη των χοίρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.