Ορόκλινη: Περίεργη κλοπή 8.200 ευρώ από ταμπλό αυτοκινήτου

Ορόκλινη: Περίεργη κλοπή 8.200 ευρώ από ταμπλό αυτοκινήτου

Χρηματικό ποσό ύψους 8.200 ευρώ που ήταν φυλαγμένα στο ταμπλό αυτοκινήτου στην Ορόκλινη, έκλεψαν άγνωστοι χωρίς ωστόσο η Αστυνομία να εντοπίσει οποιαδήποτε ίχνη παραβίασης του οχήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις τρεις χθες το μεσημέρι καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από άνδρα ηλικίας 48 χρόνων από την Ορόκλινη ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 – 10 Φεβρουαρίου, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν από το ταμπλό  του αυτοκινήτου του το συνολικό ποσό των 8.200 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία τα χρήματα ήταν φυλαγμένα σε νάιλον σακούλι και τοποθετημένα σε φάκελο ασφαλείας στο ταμπλό του αυτοκινήτου μαζί με άλλα έγγραφα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στο χώρο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο το οποίο ελέγχθηκε, αλλά δεν φέρει οποιαδήποτε ίχνη παραβίασης.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν υποψιάζεται κανένα για την κλοπή. Το αυτοκίνητο δεν καλύπτεται από ασφάλεια έναντι κλοπής.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πολιτογραφήσεις: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση «Tony Newman» - Δεκτή η έφεση για επανεκδίκαση

Πολιτογραφήσεις: Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση «Tony Newman» - Δεκτή η έφεση για επανεκδίκαση

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν σήμερα (27/2) αναφορικά με την υπόθεση του Ιρανού επενδυτή Mehdi Ebrahimi Eshratabadi, ο οποίος είχε λάβει κυπριακή υπηκοότητα με το όνομα Tony Newman.