Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! Κυκλοφορούν στο Mega με ξανθές περούκκες! (ΦΩΤΟ)

Τρελάθηκαν οι συνεργάτες της Αριστοτέλους! Κυκλοφορούν στο Mega με ξανθές περούκκες! (ΦΩΤΟ)

Ποιον παριστάνουν;

Ο Τάσος Ευαγγέλου, η Βαρβάρα Γεωργίου, ο Χάρης Παπαθεοχαρους και η Χριστιάνα Αντωνίου πόσταραν μια φωτογραφία τους στο instagram, όπου φορούν και οι 4 ξανθές περούκκες. 

Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θα υποδεχτούν την τηλεοπτική Μαίρη, που τόσο πετυχημένα υποδύεται η Ξένα Κωνσταντινίδου στην σατιρική εκπομπή του Mega «Φακάτε Τους». 

Στην έναρξη του «Για Σένα» εμφανίστηκαν και πάλιν με ξανθές περούκκες. Μόνο που αυτή τη φορά φορούσε και η Αριστοτέλους μια στο κεφάλι της. Όπως είπε on air «Ο καλύτερος τρόπος να υποδεχτούμε την Μαίρη...».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE