Πέρα Πεδί: Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη – Στο χειρουργείο ο οδηγός

Πέρα Πεδί: Σοβαρό τροχαίο με τετράτροχη – Στο χειρουργείο ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 10:45 το πρωί της Τετάρτης (10/09) στην περιοχή Πέρα Πεδί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ρώσος τουρίστας ενώ οδηγούσε την τετράτροχη μηχανή που είχε νοικιάσει προηγουμένως, παρεξέκλινε της πορείας του και κτύπησε σε ανάχωμα με αποτέλεσμα η μηχανή να αναποδογυρίσει.

Ο 46χρονος οδηγός την τετράτροχης, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, παρόλο που φορούσε κράνος ασφαλείας.

Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου εισήχθη στο χειρουργείο, καθώς διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού οστού και κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Να σημειωθεί πως ο 46χρονος είχε έρθει για διακοπές στην Κύπρο μαζί με άλλους ομοεθνείς του και είχαν προγραμματίσει βόλτα με τετράτροχες σε ορεινές περιοχές της Λεμεσού.

Ι. Μάντζιηπα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.