Το Σύνταγμα της Ελληνοκυπριακής Συνιστώσας Πολιτείας στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

Το Σύνταγμα της Ελληνοκυπριακής Συνιστώσας Πολιτείας στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

Το Σύνταγμα της Ελληνοκυπριακής Συνιστώσας Πολιτείας εμφανίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών όπως προκύπτει από τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο, www.moi.gov.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Mετά από έρευνα προέκυψε ότι, το εν λόγω Σύνταγμα το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, υπάρχει στις επίσημες ιστοσελίδες των Υπουργείων Εξωτερικών της Τουρκίας και της Αγγλίας αντίστοιχα όμως δεν είναι καινούργιο αφού αφορά, το σχέδιο Ανάν του 2004.

Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο το Υπουργείο Εσωτερικών, φιλοξενούσε μέχρι πρότινος στην ιστοσελίδα του ένα Σύνταγμα, το οποίο δεν είναι ψηφισμένο από το κράτος, αφού έχει απορριφθεί σε σχετικό δημοψήφισμα.

Πρόκειται για ένα Σύνταγμα 91 σελίδων το οποίο μετά από την δημοσιοποίηση του όλου θέματος έχει κατεβεί από την ιστοσελίδα του Υπουργείου όπως μπορείτε να δείτε εδώ:  

http://www.moi.gov.cy/moi/pio/pio.nsf/All/A7111B4E94577218C2256E7C004119CE/$file/Syntagma%20EK%20Politias-REVISED.pdf?OpenElement

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων η απόπειρα φόνου κατά του 49χρονου Ε/κ - Άφαντος ο δράστης

Μπροστά στα μάτια συγγενικών του προσώπων διαπράχθηκε η απόπειρα φόνου σε βάρος 49χρονου στο προαύλιο της οικίας του, στην Πύλα, τα μεσάνυχτα της Κυριακής (13/07).

BEST OF TOTHEMAONLINE