ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος πίσω από τα σίδερα, για υπόθεση κλοπής!

ΛΕΜΕΣΟΣ: 16χρονος πίσω από τα σίδερα, για υπόθεση κλοπής!

Ανήλικος, μόλις 16χρονος, τέθηκε υπό κράτηση στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής μοτοποδηλάτων και κλεπταποδοχής στη Λεμεσό.

Αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού διενήργησαν χθες το απόγευμα έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στη Λεμεσό στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στην αυλή της εν λόγω οικίας μια μηχανή μοτοποδηλάτου, η οποία από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε μοτοποδήλατο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο στις 17/10/2015 στη Λεμεσό, καθώς και διάφορα εξαρτήματα τα οποία διαπιστώθηκε ότι ανήκουν σε μοτοποδήλατο το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο τον Απρίλη του 2003.

Ο νεαρός ηλικίας 16,5 χρόνων, συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE