Γάμος στην κυπριακή showbiz! Της έδωσε μονόπετρο!

Γάμος στην κυπριακή showbiz! Της έδωσε μονόπετρο!

Ο ζεν πρεμιέ έκανε την πρόταση κι αυτή είπε το ναι...

Ο αμετανόητος εργένης πήρε την μεγάλη απόφαση και ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Κλέλια Μενελάου.


Το ζευγάρι μπορεί να είναι μαζί μόνο λίγους μήνες, αλλά ο ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένος και στο πρόσωπο της ξανθιάς μπαλαρίνας βρήκε την γυναίκα των ονείρων του.

Σύμφωνα με το ciao, ο ηθοποιός ετοίμαζε αρκετό καιρό αυτή την έκπληξη αλλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Πριν λίγες μέρες, η Κλέλια ήρθε στην Αθήνα για να περάσουν λίγες μέρες μαζί, αφού μένει και εργάζεται στην Κύπρο. Ο ηθοποιός έχει καταλάβει πως δεν μπορεί να ζήσει μακριά της και έτσι ένα βράδυ που είχαν βγει για φαγητό οι δυο τους της έδωσε το κουτάκι που μέσα είχε το ... μονόπετρο.

Η έκπληξη της Κλέλιας Μενελάου ήταν μεγάλη, αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είπε το μεγάλο «ναι».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.