«Δήμος Ιεροί Κήποι» η Γεροσκήπου; Δεν πάρθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο

«Δήμος Ιεροί Κήποι» η Γεροσκήπου; Δεν πάρθηκε απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο

Το θέμα της μετονομασίας του Δήμου Γεροσκήπου σε “Δήμος Ιεροί Κήποι”, απασχόλησε αποψινή συνεδρία του δημοτικού συμβουλίου Γεροσκήπου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε ότι για το θέμα της μετονομασίας του Δήμου δεν είναι ορθό να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση 10 μήνες πριν τη λήξη της θητείας του και πως θα ήταν καλό να μην επανέλθει στην τρέχουσα περίοδο. 

Ο κ. Παυλίδης σημείωσε πως η πρόταση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δ. Γεροσκήπου βασίστηκε σε γεγονότα, ότι δηλαδή στους χάρτες που περιέχουν τα αρχαία τοπωνύμια η Γεροσκήπου αναγράφεται ως Ιεροκηπία. 

Είπε ακόμη πως η πρόταση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δ. Γεροσκήπου δεν αφορούσε τη μετονομασία του γεωγραφικού ονόματος της Γεροσκήπου. 

Δηλαδή, επεξήγησε, ο Δήμος θα έφερε την ονομασία Δήμος Ιεροί Κήποι, αλλά το γεωγραφικό όνομα της περιοχής θα συνέχιζε να είναι Γεροσκήπου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE