Σήμερα η συνέντευξη του Προέδρου Χριστοδουλίδη στο Themaonline, μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τα χαρτιά του σε μια διαφορετική συνέντευξη μέσα, από το προεδρικό αυτοκίνητο.
Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι το δημοτικό συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε ότι για το θέμα της μετονομασίας του Δήμου δεν είναι ορθό να παρθεί οποιαδήποτε απόφαση 10 μήνες πριν τη λήξη της θητείας του και πως θα ήταν καλό να μην επανέλθει στην τρέχουσα περίοδο.
Ο κ. Παυλίδης σημείωσε πως η πρόταση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δ. Γεροσκήπου βασίστηκε σε γεγονότα, ότι δηλαδή στους χάρτες που περιέχουν τα αρχαία τοπωνύμια η Γεροσκήπου αναγράφεται ως Ιεροκηπία.
Είπε ακόμη πως η πρόταση των Πολιτιστικών Υπηρεσιών του Δ. Γεροσκήπου δεν αφορούσε τη μετονομασία του γεωγραφικού ονόματος της Γεροσκήπου.
Δηλαδή, επεξήγησε, ο Δήμος θα έφερε την ονομασία Δήμος Ιεροί Κήποι, αλλά το γεωγραφικό όνομα της περιοχής θα συνέχιζε να είναι Γεροσκήπου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις