Μποζκίρ: Oμοσπονδία με τουρκικές εγγυήσεις θέλει η Αγκυρα

Μποζκίρ: Oμοσπονδία με τουρκικές εγγυήσεις θέλει η Αγκυρα

Επιθυμούμε την επίτευξη μιας λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας βασισμένη στην πολιτική ισότητα και τη συνέχιση των εγγυήσεων της Τουρκίας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός ΕΕ Βολκάν Μποζκίρ.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι η μεγαλύτερη επιθυμία της Τουρκίας είναι να βρεθεί μια λύση στο Κυπριακό όπως την θέλουν οι Τ/κ και που πάντα στήριζε η Τουρκία. "Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους δύο ηγέτες στη λύση αυτού του προβλήματος", ανέφερε, προσθέτοντας ότι η Τουρκία είναι πάντα δίπλα στους Τ/κ.

"Η μεγαλύτερη ευχή μας είναι ενώ από τη μια συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις από την άλλη να υπάρξει ανάπτυξη στο νησί και να έχει καλύτερους οικονομικούς όρους", το ψευδοκράτος, είπε. 

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE