Μπράβο του! Παχύσαρκος 24χρονος περπατά για πρώτη φορά αφού έχασε 320 κιλά! Είχε φτάσει τα 610

Μπράβο του! Παχύσαρκος 24χρονος περπατά για πρώτη φορά αφού έχασε 320 κιλά! Είχε φτάσει τα 610

Ο εικονιζόμενος Khaled Mohsen Al Shaeri ήταν ο παχύτερος έφηβος στον κόσμο. Στα χειρότερά του ο 24χρονος σήμερα Σαουδάραβας είχε φτάσει τα 610 κιλά!

Ακολουθώντας εντατική αγωγή νοσηλευόμενος στο Ριάντ, κατάφερε να χάσει 320 ολόκληρα κιλά και παραμένει σε πρόγραμμα για να χάσει ακόμα περισσότερα.

Η σκληρή δουλειά και η πειθαρχία του δεν ήταν μάταιες καθώς ο Shaeri καταγράψει ένα σπουδαίο επίτευγμα στην πορεία της ανάρρωσής του: χρησιμοποιώντας «πι» καταφέρνει να περπατήσει!

ksdskadaj1

Για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο- καθώς η θεραπεία του οργανώθηκε κατόπιν αιτήματος του Σαουδάραβα βασιλιά το 2013- επιστρατεύτηκε ειδικός γερανός από τις ΗΠΑ για να τον μεταφέρει από το σπίτι του…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE