Γ. Χαραλάμπους - Θανατηφόρο Λεμεσού : Επικίνδυνη η οδική συμπεριφορά του Κύπριου οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Γ. Χαραλάμπους - Θανατηφόρο Λεμεσού : Επικίνδυνη η οδική συμπεριφορά του Κύπριου οδηγού (ΒΙΝΤΕΟ)

Το θέμα των τροχαίων παραβάσεων έθιξε για ακόμη μια φορά η Αστυνομία, με αφορμή το θανατηφόρο ατύχημα της Δευτέρας (08/02) στη Λεμεσό.

Σε δηλώσεις την Τρίτη (09/02) ο Αστυνομικός διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου Γιαννάκης Χαραλάμπους επισήμανε πως ο κύριος λόγος των τροχαίων θανατηφόρων είναι ο ανθρωπινός παράγοντας, τονίζοντας πως οι δυο οδηγοί του τροχαίου το βράδυ της Δευτέρας (08/02) στη Λεμεσό, προέβησαν σε σωρεία τροχαίων παραβάσεων που οδήγησαν στο θανατηφόρο.

Επισήμανε πως για να εκλείψει το φαινόμενο αυτό θα πρέπει τόσο ο Γενικός Εισαγγελέας όσο και η Αστυνομία να μελετήσουν εκ νέου τις ποινές που επιβάλλονται για τροχαίες παραβάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE