Ο Έιντε ψάχνει χρηματοδότες για την λύση του Κυπριακού – Τι είπε στο Προεδρικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Έιντε ψάχνει χρηματοδότες για την λύση του Κυπριακού – Τι είπε στο Προεδρικό (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γίνεται μια συζήτηση πάνω στην οικονομική πτυχή της λύσης αυτό το διάστημα, όσο ποτέ προηγουμένως, δήλωσε ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Έσπεν Μπαρθ Έιντε, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, σήμερα το πρωί στο Προεδρικό.

Ο κ. Έιντε, απαντώντας σε ερώτηση, είπε ότι αναζητείται ένας συνδυασμός διαφόρων στοιχείων, όπως δωρητών, επενδύσεων του ιδιωτικού τομέα και μια σειρά εργαλείων και εγγυήσεων που μαζί μπορούν να χρηματοδοτήσουν μια ενδεχόμενη λύση του Κυπριακού.

Ο Ειδικός Σύμβουλος, κληθείς να σχολιάσει τα περί μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας, παρέπεμψε στο Κοινό Ανακοινωθέν της 11ης Φεβρουαρίου 2014, προσθέτοντας πως αυτό το θέμα δεν είναι κάτι δύσκολο στο τέλος της ημέρας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς

Οι τέσσερις 17χρονοι που συνελήφθησαν την Κυριακή, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης θανάτου του 17χρονου στον προαύλιο χώρο της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα κατηγορηθούν γραπτώς για τα αδικήματα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης και ακολούθως θα αφεθούν ελεύθεροι, δήλωσε ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλης Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE