Ο Δήμος Αγίας Νάπας ξηλώνει διαφημιστικές πινακίδες

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ξηλώνει διαφημιστικές πινακίδες

Ο Δήμος Αγίας Νάπας άρχισε την αφαίρεση παράνομων διαφημιστικών πινακίδων από προσόψεις κτηρίων και δρόμων της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Γιάννης Καρούσος σημείωσε πως «η αφαίρεση των μη αδειούχων πινακίδων και άλλων αντικειμένων γίνεται με στόχο τη βελτίωση την εικόνας της Αγίας Νάπας και εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των όλων προσπαθειών για γενικό καθαρισμό και νοικοκύρεμα κάθε γωνιάς του Δήμου».

Πρόσθεσε ότι «η απόφαση για επιβολή τελών για τις διαφημιστικές πινακίδες έχει φέρει θετικότατα αποτελέσματα αφού δεκάδες πινακίδες έχουν αφαιρεθεί, ενώ άλλες έχουν βελτιωθεί σε μέγεθος και σε αισθητική».

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE