O 17χρονος Κωνσταντίνος ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από την 19χρονη Νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O 17χρονος Κωνσταντίνος ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από την 19χρονη Νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Λεμεσός θρηνεί. Χάνει άλλο ένα δικό της παιδί τόσο άδικα, τόσο πρόωρα. Ο Κωνσταντίνος δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα. Τραγικές φιγούρες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πρώτα οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι.

Η Λεμεσός σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει χάσει τρία δικά της παιδιά κάτω των 25 ετών.Πρώτα η Νίκη, μετά ο Στέφανος και πρόσφατα ο Κωνσταντίνος.

Την τελευταία του πνοή ο 17χρονος Κωνσταντίνος την άφησε λίγα μέτρα μακριά από εκεί που ξεψύχησε τον περασμένο Οκτώβριο η 19χρονη Νίκη Γεωργίου, στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Οι κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThemaOnline διαμαρτύρονταν έντονα για την επικινδυνότητα του δρόμου ζητώντας επιτακτικά να τοποθετηθεί διαχωριστική νησίδα.

Διαβάστε επίσης: Ο 17χρονος μαθητής Κωνσταντίνος Νικολάου έμελλε να είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2016 στην Λεμεσό

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεαρός μοτοσικλετιστής «έσβησε» στην άσφαλτο! Εκσφενδονίστηκε 20μέτρα και πέθανε ακαριαία

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς κακά μαντάτα: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε οδικό χάρτη κινούνται τα ΗΕ χωρίς να υπάρχουν μαγικές λύσεις-Τορπιλίζει τις προσπάθειες ο Ερσίν Τατάρ

Κυπριακό: Σε οδικό χάρτη κινούνται τα ΗΕ χωρίς να υπάρχουν μαγικές λύσεις-Τορπιλίζει τις προσπάθειες ο Ερσίν Τατάρ

Αναμένοντας τον καθορισμό ημερομηνίας για την διευρυμένη συνάντηση της Γενεύης, η Λευκωσία θέτει ως επιτακτική ανάγκη την δημιουργία ενός πλαισίου πάνω στο οποίο θα κινηθεί η συνάντηση και αυτό είναι ένα από τα ζητήματα τα οποία μετέφερε ο Έλληνας ΥΠΕΞ Γιώργος Γεραπετρίτης, στη συνάντηση που είχε με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE