O 17χρονος Κωνσταντίνος ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από την 19χρονη Νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O 17χρονος Κωνσταντίνος ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από την 19χρονη Νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Λεμεσός θρηνεί. Χάνει άλλο ένα δικό της παιδί τόσο άδικα, τόσο πρόωρα. Ο Κωνσταντίνος δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα. Τραγικές φιγούρες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πρώτα οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι.

Η Λεμεσός σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει χάσει τρία δικά της παιδιά κάτω των 25 ετών.Πρώτα η Νίκη, μετά ο Στέφανος και πρόσφατα ο Κωνσταντίνος.

Την τελευταία του πνοή ο 17χρονος Κωνσταντίνος την άφησε λίγα μέτρα μακριά από εκεί που ξεψύχησε τον περασμένο Οκτώβριο η 19χρονη Νίκη Γεωργίου, στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Οι κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThemaOnline διαμαρτύρονταν έντονα για την επικινδυνότητα του δρόμου ζητώντας επιτακτικά να τοποθετηθεί διαχωριστική νησίδα.

Διαβάστε επίσης: Ο 17χρονος μαθητής Κωνσταντίνος Νικολάου έμελλε να είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2016 στην Λεμεσό

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεαρός μοτοσικλετιστής «έσβησε» στην άσφαλτο! Εκσφενδονίστηκε 20μέτρα και πέθανε ακαριαία

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς κακά μαντάτα: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE