O 17χρονος Κωνσταντίνος ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από την 19χρονη Νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

O 17χρονος Κωνσταντίνος ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από την 19χρονη Νίκη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Λεμεσός θρηνεί. Χάνει άλλο ένα δικό της παιδί τόσο άδικα, τόσο πρόωρα. Ο Κωνσταντίνος δεν πρόλαβε να ζήσει τίποτα. Τραγικές φιγούρες σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πρώτα οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι.

Η Λεμεσός σε λιγότερο από ένα χρόνο έχει χάσει τρία δικά της παιδιά κάτω των 25 ετών.Πρώτα η Νίκη, μετά ο Στέφανος και πρόσφατα ο Κωνσταντίνος.

Την τελευταία του πνοή ο 17χρονος Κωνσταντίνος την άφησε λίγα μέτρα μακριά από εκεί που ξεψύχησε τον περασμένο Οκτώβριο η 19χρονη Νίκη Γεωργίου, στην λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού.

Οι κάτοικοι της περιοχής σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThemaOnline διαμαρτύρονταν έντονα για την επικινδυνότητα του δρόμου ζητώντας επιτακτικά να τοποθετηθεί διαχωριστική νησίδα.

Διαβάστε επίσης: Ο 17χρονος μαθητής Κωνσταντίνος Νικολάου έμελλε να είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2016 στην Λεμεσό

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεαρός μοτοσικλετιστής «έσβησε» στην άσφαλτο! Εκσφενδονίστηκε 20μέτρα και πέθανε ακαριαία

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς κακά μαντάτα: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.