Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού! Διαβάστε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Οδηγοί ΠΡΟΣΟΧΗ! Εργασίες σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού! Διαβάστε που για να μην ταλαιπωρηθείτε

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, και συγκεκριμένα στην έξοδο προς το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση από τη Λεωφόρο Αθαλάσσας προς τον αυτοκινητόδρομο Α1 Λευκωσίας – Λεμεσού θα διοχετεύεται διαμέσου του κυκλικού κόμβου του εμπορικού πάρκου Σιακόλα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE