Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Επιτέθηκε με μαχαίρι και έσφαξε τη μητέρα του

Άγριο έγκλημα στην Ελλάδα: Επιτέθηκε με μαχαίρι και έσφαξε τη μητέρα του

Για τον φόνο της 44χρονης μητέρας του κατηγορείται ένας 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη απόψε στην περιοχή Παραβόλα της Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για λόγους που ακόμα ερευνώνται, ο 22χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι στην μητέρα του μέσα στο σπίτι τους στην Παραβόλα, και να την κτύπησε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα η 44χρονη να εκπνεύσει.

Στην συνέχεια, ο 22χρονος τράπηκε σε φυγή, όμως έπειτα από λίγη ώρα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE