Θυμάστε την «Λίζα» από την σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε την «Λίζα» από την σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων»; Δείτε πως είναι σήμερα!

Την Μαριλίτα Λαμπροπούλου την γνωρίσαμε από το ρόλο της… «Λίζας» στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» όπου πρωταγωνιστούσε με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ηθοποιός εδώ και λίγα χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά πράγματα καθώς έχει γίνει μητέρα και προσπαθεί να περνάει περισσότερο χρόνο με την κόρη της αν και στο Mega Κύπρου, κατα καιρούς και ιδιαίτερα τα καλοκαίρια, βγάζουν την αγαπημένη σειρά απο το «ψυγείο» και μας την ξανασερβρίρουν.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε μαζί με το παιδάκι της στην πρεμιέρα της παιδικής παράστασης «Η συμμορία της Χιονάτης» του Ρέππα –Παπαθανασίου όπου πρωταγωνιστή η Αγγελική Δαλιάνη, η Τζένη Διαγούπη, η Φωτεινή Ντεμίρη και άλλοι ηθοποιοί.

liza 1

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE