Πάμπος: «Ότι μπορώ για το μεγαλείο της ΑΕΛ»

Πάμπος: «Ότι μπορώ για το μεγαλείο της ΑΕΛ»

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του Πάμπου Χριστοδούλου από την διοίκηση της ΑΕΛ. To themasports βρέθηκε στο Saint George Hall και σας μεταφέρει όσα λέχθηκαν.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου τόνισε:

«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ποτέ δεν λέω μεγάλα λόγια, για μένα είναι η σκληρή δουλειά. Εδώ έχω ζήσει τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Πρέπει να γίνουμε ξανά μια οικογένεια, η ΑΕΛ δεν είναι σε εύκολη θέση. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον κόσμο. Για μένα είναι ο πρώτος λόγος η ΑΕΛ.

Είναι δύσκολο το έργο μας γιατί η ΑΕΛ δεν είναι σε καλή θέση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόσμο για την αγάπη του. Υπόσχομαι σκληρή δουλειά και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για το μεγαλείο αυτής της ομάδας» 

 Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις»

Έρχιουρμαν: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να συμμετέχει στις διαπραγματεύσεις»

Μήνυμα ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν μπορεί να συμμετέχει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, αλλά οφείλει να στηρίξει τη διαδικασία από έξω, έστειλε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Gazete Pencere.

BEST OF TOTHEMAONLINE