Δείτε τι δήλωσε η Κορτζιά για τα 2 γκολ του Πιέρου!(ΦΩΤΟ)

Δείτε τι δήλωσε η Κορτζιά για τα 2 γκολ του Πιέρου!(ΦΩΤΟ)

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας του Σιγμα, την Κυριακή χάρισε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Η Μαρία Κορτζιά μπορεί να δηλώνει περήφανη για τον αγαπημένο της Πιέρο Παναγή και την εμφάνισή του με την ομάδα του την Κυριακή. Ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε με τη νίκη κατατροπώνοντας τον Εθνικό Άχνας με 3-1, με τα 2 τέρματα να τα πετυχαίνει ο Πιέρος Σωτηρίου.

Η παρουσιάστρια του Σιγμα σχολίασε το γεγονός στα social media και έγραψε «So proud» και πράγματι είναι πολύ περήφανη για τον αγαπημένο της, μιας και διανύει μια πολύ καλή φάση, είναι σε πολύ καλή φόρμα και κάνει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πολύ χαρούμενο σε κάθε του εμφάνιση στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE