Δείτε τι δήλωσε η Κορτζιά για τα 2 γκολ του Πιέρου!(ΦΩΤΟ)

Δείτε τι δήλωσε η Κορτζιά για τα 2 γκολ του Πιέρου!(ΦΩΤΟ)

Ο αγαπημένος της παρουσιάστριας του Σιγμα, την Κυριακή χάρισε τη νίκη στον ΑΠΟΕΛ στον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Η Μαρία Κορτζιά μπορεί να δηλώνει περήφανη για τον αγαπημένο της Πιέρο Παναγή και την εμφάνισή του με την ομάδα του την Κυριακή. Ο ΑΠΟΕΛ στέφθηκε με τη νίκη κατατροπώνοντας τον Εθνικό Άχνας με 3-1, με τα 2 τέρματα να τα πετυχαίνει ο Πιέρος Σωτηρίου.

Η παρουσιάστρια του Σιγμα σχολίασε το γεγονός στα social media και έγραψε «So proud» και πράγματι είναι πολύ περήφανη για τον αγαπημένο της, μιας και διανύει μια πολύ καλή φάση, είναι σε πολύ καλή φόρμα και κάνει τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πολύ χαρούμενο σε κάθε του εμφάνιση στο γήπεδο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.