Στο Νοσοκομείο ο Ακιντζί με συμπτώματα γρίπης

Στο Νοσοκομείο ο Ακιντζί με συμπτώματα γρίπης

Με συμπτώματα γρίπης επισκέφτηκε το “κρατικό” νοσοκομείο στην κατεχόμενη Λευκωσία ο ηγέτης των Τ/κ Μουσταφά Ακιντζί σύμφωνα με δηλώσεις του αρχίατρου Ερσάν Μπερκσέλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Γενί Ντουζέν”, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του έγιναν εξετάσεις και αναλύσεις ενώ του συστήθηκε ολιγοήμερη ξεκούραση.

Ο κ. Μπερκσέλ είπε ακόμα ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του και ότι μετά από ολιγοήμερη ξεκούραση μπορεί να επιτρέψει στα καθήκοντά του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE