Clipper Love me truly… για στιγμές χαλάρωσης!

Clipper Love me truly… για στιγμές χαλάρωσης!

Η Clipper παρουσιάζει το “Love me truly”, το οργανικό τσάι με απολαυστική γεύση χωρίς καφεΐνη.

Η Clipper παρουσιάζει το “Love me truly”, το οργανικό τσάι με απολαυστική γεύση χωρίς καφεΐνη.

Περιέχει μείγμα από κανέλα, πιπερόριζα, γαρύφαλο, φλούδα πορτοκαλιού, κάρδαμο, γλυκόριζα και σπόρους μάραθου, προσδίδοντας ένα εύγεστο, εκλεπτυσμένο και μεγαλοπρεπές αφέψημα, σχεδιασμένο για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Ένας µοναδικός συνδυασµός αρωµάτων, γεύσεων και ευεργετικών στοιχείων για τον οργανισµό.

Η Clipper είναι η πρώτη βρετανική εταιρεία που εφάρμοσε την αξία Fairtrade (Δικαίου Εμπορίου) στα βιολογικής προέλευσης προϊόντα της, με στόχο να βελτιώσει τις εμπορικές συνθήκες των παραγωγών στις αναπτυσσόμενες χώρες. Ξεκίνησε το 1984 από μια μικρή κουζίνα στο Dorset και τώρα είναι η 6η μεγαλύτερη εταιρεία τσαγιού στην Αγγλία. Μέχρι σήμερα, όλα τα προϊόντα είναι είτε Fairtrade ή Οργανικά προϊόντα.

Η Tryfon Tseriotis Ltd, είναι ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Clipper στην Κύπρο. Η Clipper επιλέγει προσεκτικά, άριστης ποιότητας αγνές πρώτες ύλες, από βιολογικές καλλιέργειες σε ολόκληρο τον κόσμο. Σήμερα προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τσάι και εκχυλίσματα βοτάνων, χωρίς καμία τεχνητή προσθήκη, συσκευασμένα σε φακελάκια που δεν έχουν υποστεί λεύκανση, φτιαγμένα με φυσικά συστατικά. Γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη που τα Clipper έχουν τόσο υπέροχη γεύση!

Παρασκευή: Χρησιμοποιείτε πάντα φρέσκο βρασμένο νερό σε 1 φακελάκι τσάι και αφήνετε για 3-5 λεπτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE