ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστή η μια λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω δυστυχήματος

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! Κλειστή η μια λωρίδα του  αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού λόγω δυστυχήματος

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 2:45 το μεσημέρι της Κυριακής (07/02). Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω τροχαίου δυστυχήματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, παρά την Κακορατζιά, έχει κλείσει για την κυκλοφορία η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου προς Λευκωσία.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνώνται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE