Κύπριοι πωλούσαν κλεμμένα Range Rover από την Αγγλία

Κύπριοι πωλούσαν κλεμμένα Range Rover από την Αγγλία

Η Κυπριακή Αστυνομία έφτασε στον 39χρονο ο οποίος φέρεται να κρυβόταν πίσω από πωλήσεις κλεμμένων πολυτελών αμαξιών στην Κύπρο.

Ο λόγος για τον 39χρονο Αντώνη Γεωργίου, από τη Λάρνακα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», καταζητείτο για υποθέσεις αυτού τους είδους τα έτη 2013 – 2014.

Όπως διαπιστώθηκε δυο αυτοκίνητα μάρκας Range Rover τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχαν εντοπιστεί στην Κύπρο στα ονόματα δυο Ελληνοκυπρίων, με παραποιημένους τους αριθμούς εγγραφής.

Η αξία των αυτοκίνητων σύμφωνα με τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Κύπρο που είναι η εταιρεία Cyprus Premium Automobile Ltd – Pilakoutas Group είναι 70 – 100 χιλιάδες ευρώ με τα συγκεκριμένα δυο αυτοκίνητα να είχαν πωληθεί κοντά στις 60.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε την Παρασκευή 5/2/2016. Ο ίδιος συνελήφθη στην Κύπρο παρότι  καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και είχε εντοπιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Γαλλία χωρίς να γίνει κατορθωτή η έκδοσή του στην Κύπρο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ανατροπές στην υπόθεση Σάντυ: «Πλαστά τα μηνύματα» - Άφαντο το κρίσιμο κινητό - Βίντεο

Ο γρίφος γύρω από την υπόθεση Σάντυ περιπλέκεται, με συνεχείς ανατροπές και τους ανακριτές να αναζητούν το κρίσιμο κινητό της γυναίκας-κλειδί. Αν και η ίδια υποστήριξε πως κατασκεύασε τα επίμαχα μηνύματα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, τα ευρήματα της Europol δείχνουν ότι αυτά παραποιήθηκαν πρόσφατα και όχι το 2020, όπως αρχικά ισχυριζόταν.

BEST OF TOTHEMAONLINE