ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κύπριοι πωλούσαν κλεμμένα Range Rover από την Αγγλία

Κύπριοι πωλούσαν κλεμμένα Range Rover από την Αγγλία

Η Κυπριακή Αστυνομία έφτασε στον 39χρονο ο οποίος φέρεται να κρυβόταν πίσω από πωλήσεις κλεμμένων πολυτελών αμαξιών στην Κύπρο.

Ο λόγος για τον 39χρονο Αντώνη Γεωργίου, από τη Λάρνακα, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», καταζητείτο για υποθέσεις αυτού τους είδους τα έτη 2013 – 2014.

Όπως διαπιστώθηκε δυο αυτοκίνητα μάρκας Range Rover τα οποία είχαν δηλωθεί ως κλοπιμαία στο Ηνωμένο Βασίλειο, είχαν εντοπιστεί στην Κύπρο στα ονόματα δυο Ελληνοκυπρίων, με παραποιημένους τους αριθμούς εγγραφής.

Η αξία των αυτοκίνητων σύμφωνα με τον επίσημο αντιπρόσωπο στην Κύπρο που είναι η εταιρεία Cyprus Premium Automobile Ltd – Pilakoutas Group είναι 70 – 100 χιλιάδες ευρώ με τα συγκεκριμένα δυο αυτοκίνητα να είχαν πωληθεί κοντά στις 60.

Ο ύποπτος προφυλακίστηκε την Παρασκευή 5/2/2016. Ο ίδιος συνελήφθη στην Κύπρο παρότι  καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και είχε εντοπιστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Γαλλία χωρίς να γίνει κατορθωτή η έκδοσή του στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top