Οδόφραγμα Αγ. Δομετίου: Τούρκος κάτω από κουβέρτες στο καπό!

Οδόφραγμα Αγ. Δομετίου: Τούρκος κάτω από κουβέρτες στο καπό!

Μια έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους που δουλεύουν στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης (03/02), όταν σταμάτησαν αυτοκίνητο για έλεγχο.

Συγκεκριμένα στο καπό του οχήματος που είχε κυπριακούς αριθμούς εγγραφής και οδηγούσε κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου (ποντιακής καταγωγής), υπήρχαν κουβέρτες και κάτω απ΄ αυτές… ένας έποικος!

Εδώ να σημειωθεί ότι η είσοδος Τούρκου υπηκόου στην Κυπριακή Δημοκρατία, καλύπτεται από τον νόμο εφόσον γίνει από τις ελεύθερες περιοχές.

Οι τελωνειακοί υπάλληλοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τα τρία άτομα που επέβαιναν του αυτοκινήτου. Αναφερόμαστε στην 25χρονη οδηγό, τον 20χρονο συνοδηγό κάτοχο τουρκικού διαβατηρίου και τον… λαθραίο έποικο.

Εναντίον του τελευταίου εξετάζεται υπόθεση παράνομης παραμονής.

Η νεαρή ανακρινόμενη ανέφερε ότι είναι αρραβωνιασμένη με τον 25χρονο από την Τουρκία και επειδή αυτός βρίσκεται υπό περιοριστικούς όρους στα κατεχόμενα, τον έκρυψε στο καπό με σκοπό να έρθουν στις ελεύθερες περιοχές.

Όπως είπε κατά τα τελευταία πέντε χρόνια είναι κάτοικος των κατεχόμενων περιοχών.

Τα τρία πρόσωπα οδηγήθηκαν ενώπιον του επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον τους εκδόθηκε διάταγμα 4ήμερης προσωποκράτησης. 

Φ.Μ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Με κομμένη την ανάσα: Άρχισαν οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο για την κρίσιμη συνάντηση Ζελένσκι με Τραμπ

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, πρόκειται να συναντήσει τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, στις 8:15 μ.μ. ώρα Κύπρου στον Λευκό Οίκο, προτού πλαισιωθούν από άλλους Ευρωπαίους ηγέτες. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE